SMART GIZCOUNT

BE SMART și folosește codul de reducere care ți se potrivește cel mai bine.

În e-shop-ul Gizmania, puteți utiliza unul dintre cele patru coduri de reducere. Cuvântul important este "unul". Poți folosi doar un singur cod de reducere pe comandă la un moment dat. Și depinde de tine ce faci cu el. Nu uitați că nu puteți combina codurile de reducere.

Un exemplu pentru toată lumea:

Comanda dvs. este formată din cinci produse. Două produse de la articolul 1), un produs de la articolul 2) și două produse în afara articolelor 1) și 2). Ce cod de reducere veți folosi? Asta depinde de dumneavoastră. Fiecare comandă este diferită și astfel va fi cel mai avantajos cod de reducere din punctul dumneavoastră de vedere. BE SMART!

1. May of Street - 20 %

Promo

Vrei să cumperi o deck de street, un ghidon de street sau o trotinetă de street? Utilizând codul de reducere STREET20 veți beneficia de o reducere de 20% la produsele enumerate în următoarele link-uri:         

Decks de Street

Ghidon de Street

Trotinete de street

2. Richard Zelinka X Ethic collab - 15 %

Promo

Vrei să primești 15% reducere la produsele Ethic (cu excepția trotinetelor custom)? Urmăriți @risazelinka pe instagram și obțineți codul său de reducere. Produsele Ethic sunt disponibile aici

3. Coduri de reducere rideri - 10%    

Promo

Vrei 10% din întreaga comandă? Doar introduceți unul dintre codurile de reducere rider. Cum obțineți codul? Intră pe Google și tastează "gizmania rider discount code" sau urmărește instagramul acestor rideri: @risazelinka, @johanwalzel, @david_senkyr, @jaraminisoukup, @tuckinnnn, @kristian.albrecht, instagram.com/freescoot, @g.mangherini                                                                                    

4. Vouchere cadou

Promo

Aveți un voucher cadou și doriți să îl folosiți? Nicio problemă. Ca și în cazul codurilor de reducere riderii, utilizarea unui cupon cadou se aplică întregii comenzi.