SMART GIZCOUNT

BE SMART și folosește codul de reducere care ți se potrivește cel mai bine.

În e-shop-ul Gizmania, puteți utiliza unul dintre cele patru coduri de reducere. Cuvântul important este "unul". Poți folosi doar un singur cod de reducere pe comandă la un moment dat. Și depinde de tine ce faci cu el. Nu uitați că nu puteți combina codurile de reducere.

Un exemplu pentru toată lumea:

Comanda dvs. este formată din cinci produse. Două produse de la articolul 1), un produs de la articolul 2) și două produse în afara articolelor 1) și 2). Ce cod de reducere veți folosi? Asta depinde de dumneavoastră. Fiecare comandă este diferită și astfel va fi cel mai avantajos cod de reducere din punctul dumneavoastră de vedere. BE SMART!

1. G-Code - 20 %

Promo

Vreți să cumpărați componente pentru un trotineta freestyle? Minunat! Am pregătit pentru tine o selecție de componente de top de la producători mondiali cu 20% reducere. Reducerea de 20% se aplică la produsele marcate cu codul GCODE20. Așa că nu ezitați, introduceți codul GCODE20 și beneficiați de o reducere de 20%!

Vă rugăm să rețineți: Produsele incluse în promoția G-code / Take Action with Rotation se rotesc și se schimbă cel puțin o dată pe lună.

Reguli de campanie

2. David Šenkýř X Triad collab - 10 %

Promo

Vrei să primești 10% reducere la produsele Triad (cu excepția scuterelor personalizate)? Urmăriți @david_senkyr pe instagram și obțineți codul său de reducere. Produsele Triad pot fi găsite aici

3. Coduri de reducere rideri - 10%    

Promo

Vrei 10% din întreaga comandă? Doar introduceți unul dintre codurile de reducere rider. Cum obțineți codul? Intră pe Google și tastează "gizmania rider discount code" sau urmărește instagramul acestor rideri: @risazelinka, @johanwalzel, @david_senkyr, @jaraminisoukup, @tuckinnnn, @kristian.albrecht, instagram.com/freescoot, @g.mangherini                                                                                    

4. Vouchere cadou

Promo

Aveți un voucher cadou și doriți să îl folosiți? Nicio problemă. Ca și în cazul codurilor de reducere riderii, utilizarea unui cupon cadou se aplică întregii comenzi.